Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Opiskelijaedut Vaasasta

Edullista sähköä reiluun hintaan koko Suomeen.

Vaasan Sähkö | 6.8.2018

sähkösopimus|vaasan sähkö

Meiltä saat edullista sähköä reiluun hintaan koko Suomeen. Teet sähkösopimuksen helposti parissa minuutissa osoitteessa www.vaasansahko.fi ja me hoidamme puolestasi loput. Jos muuttoon on alle pari päivää, tee sopimus soittamalla asiakaspalveluumme 06 324 5750.

Nauti vapaudesta

Sopimuksessasi on kahden viikon irtisanomisaika, mikä antaa vapauden muuttaa osoitetta tai vaihtaa mieltä joustavasti. Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus onkin sopiva vaihtoehto opiskelijalle.

Puhdasta tuulta

Valitsemalla Tuulisähkön, käytät puhdasta sähköä. Tuulella tuotettu päästötön Tuulisähkömme on kotoisin Suomesta: se tuotetaan Vaasan, Kristiinankaupungin, Tornion ja Ilmajoen tuulipuistoissa. Voit myös valita hieman edullisemman Perussähkön, jossa hyödynnetään eri tuotantotapoja monipuolisesti.

Edullista sähköä kerrostaloon

Kerrostalossa sähkönkulutus on pientä. Esimerkiksi yhden hengen kerrostaloasunnossa vuosikulutus on arviolta 1400 kWh. Tällöin sähköenergia maksaa vuodessa alle 100 euroa ja Tuulisähkön valitseminen toisi laskuun lisää 3,5 € vuodessa.

Asiakaspalvelu lähellä

Kotimme on Vaasassa, Palosaaren sillan kupeessa. Palvelemme myös puhelimitse ja verkossa. Yhteystiedot näet osoitteessa www.vaasansahko.fi/asiakaspalvelu.

Vinkit muuttoon

Kuinka saan sähköt uuteen kotiin? Saako sähköt heti muuttopäivänä? Entä jos unohdin sähkösopimuksen? Näihin ja muihin kysymyksiin saat vastauksen täältä: www.vaasansahko.fi/muutto.

Jaa:

";
← Edellinen etu ← Edellinen Seuraava etu → Seuraava →
VENN:in opiskelijahintaiset viinit Hattarakoneen vuokraus