Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Opiskelijaedut Vaasasta

20:lle ensimmäiselle tutustumispassi veloituksetta

LadyLine Ritz | 19.9.2019

kuntosali|lady line ritz
Etu voidaan lunastaa vain kirjautumalla

Tervetuloa tutustumaan täysin uudistettuun LadyLine Lifestyleen!
LadyLine Lifestyle on tehty juuri sinulle, joka haluat tehdä treenistäsi huoletonta, helppoa ja hauskaa. Treenaat silloin kun sinulle sopii ja treenaat sitä, mistä eniten pidät.

 

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman treenivaihtoehtoja mm. laaja valikoima virtuaalitunteja (valitse itsellesi tunti ja treenaa ohjatusti juuri silloin kun sinulle sopii). GroupBEAT™ - treenipelialue (tämä mahtava uutuus on sykeohjattu cardiotreenipeli, jossa pelaat ja treenaat oman kuntotasosi puitteissa valitsemallasi cardiolaitteella: juoksumatolla, soutulaitteella tai pyörällä). Paljon erilaisia kuntosalilaitteita, ohjatut ryhmäliikuntatunnit, ihana treeniympäristö historiallisessa pankkimiljöössä sekä infrapunasauna ja paljon muuta.

 

Osoitteemme on Kirkkopuistikko 22, 65100 Vaasa, sähköposti vaasaritz@ladyline.fi ja puh. 050 366 6133. Kotisivut www.ladyline.fi.

 

Lady Line Ritz tarjoaa 20:lle ensimmäiselle tutustumispassin veloituksetta. Yksi tutustumispassi sisältää kolme käyntikertaa Lady Line Ritzillä.

Jaa:

";
← Edellinen etu ← Edellinen Seuraava etu → Seuraava →
Vaasan Kirkkoapteekista 10% ale vapaankaupan tuotteista Brando Gym tarjoaa VAMOKin jäsenille käyntikerran kuntosalilla hintaan 3€